Termékenységtudat tanfolyam

A termékenységtudat módszer egy hormonmentes, természetes szabályrendszer, melyet 99,4%-os biztonsággal használhatsz fogamzásgátlásra, amikor pedig szeretnéd babatervezésre. Minden, amit tudnod kell a ciklusodról, a menstruációról, a termékenységről, menopauzáról, szülés/szoptatás utáni termékenységről ebben a tanfolyamban benne van!

Hogyan lehet jó ugyanaz a módszer babatervezésre és fogamzásgátlásra is?

Mivel a módszer a reprodukciós anatómián alapul, így ún. termékenységi jeleket fogunk megtanulni. Ezeket a jeleket vizsgálva meg tudjuk állapítani, hogy az adott napon termékenyek vagyunk-e. Ezért ha te babát tervezel, akkor kimondottan ezeket a napokat érdemes keresni az együttléthez, míg, ha nem akarsz babát, akkor ezeken a napokon védekezni kell. A tanfolyamon ezekre mind pontos szabályrendszert fogsz kapni.

Mit tartalmaz a tanfolyam:

  • A tanfolyam 8 héten át tart, az anyagokat 10 héten át fogod elérni
  • Hetente 2-szer új tartalmakat, videókat kapsz
  • Zárt facebook csoport, ahol egymástól és tőlem is kérdezhetsz
  • Letölthető anyagok, összefoglalók
  • Életre szóló tudás – te döntöd el, mire használod, a saját családterveződ lehetsz hormonok nélkül!

Miért nem hallottál erről a módszerről az orvosodtól?

A termékenységtudat módszer 100%-ban a biológián alapul, orvosok fejlesztették ki a szabályrendszert, mégis vajmi kevés információt kapunk róla a saját nőgyógyászunktól. Ennek a legnagyobb oka, hogy az orvosi rendelőben nincs lehetőség egy ilyen volumenű oktatás lebonyolítására, így ez a feladat a termékenységtudat oktatókra hárul.

A másik ok pedig a felhasználói hibában rejlik. A nyugati orvostudomány szerint a legjobb módszer az a módszer, amiben a legkevesebb a felhasználói hiba, ezért fontos tudni, hogy a módszer annyira hatásos, amennyire a felhasználó. Én hiszem, hogy igenis meg tudjuk ismerni a saját testünk működését, és felhasználni azt egy szabályrendszer megtanulásával fogamzásgátlásra, vagy babatervezésre is.

Még hormonális fogamzásgátlót szedek, nem baj?

Nem. A tanfolyam során megismerkedsz a ciklus működésével A-Z-ig, így ha most még nem is akarod letenni, de szeretnél ismerkedni vele, akkor is ajánlom. Ráadásul egy teljes leckét szánunk a hormonális fogamzásgátlók utáni időszakra, hogyan tér vissza a termékenység, mit tehetsz érte.

Hány éves kortól lehet elvégezni ezt a tanfolyamot?

Gyakran kérdezitek, hogy tinédzsereknek is ajánlom-e a képzést, illetve magát a módszert. A ciklusnak ezt a szintű ismeretét minden ciklussal rendelkező nőnek / lánynak ajánlom! A tanfolyam során megtanítok mindent, amit a ciklusról, a menstruációról, a hormonokról és a különböző élethelyzetekről (babatervezés ideje, menopauza ideje, hormonális fogamzásgátlás utáni idő, hormonális problémák) tudni kell. A módszer használata azonban nagy felelősség! Nem köthető korhoz, inkább hozzáálláshoz. A fogamzásgátlás pedig egy döntés, amit fiatalon is meg kell hozni és bár a módszerrel vannak napok, amikor nem kell védekezni, de a felelős fogamzásgátlásban nem szabad elfelejteni, hogy az egyetlen fogamzásgátló módszer, ami a nemi betegségek ellen is véd, az az óvszer! A tudás viszont, amit ezzel a tanfolyammal nyer egy életre tudatosságot fog adni a fogamzásgátlásban is!

Ki tartja az oktatást:

Sziasztok! Jakab Bettina vagyok, természetes családtervezés oktató és én fogom nektek a tanfolyamot tartani és lebonyolítani is. Ha bővebben érdekel, hogyan lettem ciklus szakértő, nézd meg a bemutatkozó oldalt. A tanfolyam alatt diavetítést fogtok hallgatni videó formájában, melyet én készítettem és mondtam fel nektek, hogy egy pontos, jól előkészített tananyagon ismerhesd meg ezt a módszert. A videók mellé jegyzeteket, összegzéseket és hasznos anyagokat, valamint olvasmány ajánlót is készítettem nektek. Érdemes hát minden héten bekapcsolódni és kihasználni a facebook csoport adta előnyöket, melyhez a jelentkezéssel kapsz hozzáférést. Ha kérdésed van írhatsz a facebook csoportba is, ahol korábban végzett és veled együtt tanuló nőtársaiddal segíthetitek egymást, vagy írhatsz nekem is emailt a hello@womb.hu -ra. Kellemes tanulást és minél több felismerést kívánok Neked a saját ciklusodhoz! 🙂

Mennyibe kerül, mikor indul a következő tanfolyam:

A tanfolyam ára: 49.990 Ft

A tanfolyam indulása: Jelenleg személyes okok miatt a tanfolyam szünetel. Ha szeretnél értesülni mikor indul újra, kövess be intsagramon, ahol mindenről elsőként informálódhatsz.

 

Részletfizetési lehetőség!

1. részlet: jelentkezéskor a teljes összeg 50%-a

2. részlet: tanfolyam felénél a teljes összeg 50%-a

Kérlek részletfizetési szándékod a jelentkezés után email-ben jelezd!

A jelentkezés a teljes összeg, vagy az 1. részlet befizetésével válik véglegessé.

Miért kerül ennyibe a tanfolyam?

Ha most drágállod a tanfolyamot gondolj bele mennyit költöttél eddig fogamzásgátlókra. Legyen szó a tablettáról, vagy óvszerről, vagy egyéb módszerekről szinte mindegyik rendszeres költséget jelent. Ez a tanfolyam nem csak „egy adag”, hanem egy egész életen tartó tudásanyag, amit te döntesz el, mikor hogyan használsz. Most fogamzásgátlásra, később babatervezésre, te irányíthatod a saját testedet mindenféle hormonális beavatkozás nélkül! A ciklusunk az 5. életjelünk; a tanfolyam során mindezek mellett megtanítalak, mit mutat neked a saját ciklustáblád. Alacsony progeszteron szint? PCOS gyanú? Pajzsmirigy problémák? Ezeket mind látni fogod a táblázatodon!

Tehát mit is kapsz ennyiért?

  1. 99,4%-os fogamzásgátlási módszert hormonmentesen
  2. Ciklus ismeret, tested megismerése
  3. Babatervezés hormonmentesen, természetesen, meglepetések nélkül
  4. Szülés utáni, szoptatás alatti termékenység visszatéréséről hasznos információk
  5. Változókor, menopauza megismerése
  6. Egészséges menstruáció
  7. Komplett egészségtudat a ciklusod alapján
  8. Minderről egy részletes összefoglalót
  9. Olvasmányajánlót

Tanfolyamon végzettek mondták